1366752569_grushi-s-brusnikoi

Груші з брусницею

Головна » Десерти » Груші з брусницею

Інгредієнти:
2 груші (з тонкою шкіркою)
1 столова ложечка родзинок
1 столова ложечка свіжої або замороженої брусниці
1 столова ложечка нарізаних волоських горіхів або фундук, або кешью

Спосіб приготування:
Груші потрібно помити і, не розрізаючи, вийняти спеціальною виїмкою всю середину з насінням (можна використовувати ніж для чищення картоплі).
Ізюм обшпарити окропом, змішати з горіхами і брусницею.
Цією сумішшю щільно начинити груші, потім покласти їх у вогнетривкий посуд і після цього залишити на 30 хвилин у розігріту до 180С духовку.
Я також робила в мікрохвильовці, під кришкою, при середній потужності, півгодини.
Остудити, а потім посипати цукровою пудрою.
Особливо смачно з морозивом.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*