Рисовий пудинг

Рисовий пудинг

Головна » Десерти » Рисовий пудинг
Рисовий пудинг

Інгредієнти:
0,5 скляночки круглого рису
1.5 літра молока + 0.5 скляночки молочка,
5-6 столових ложечок цукру,
1 жовток,
3 столові ложечки крохмалю,
2 столові ложечки рожевої води або ваніліну за смаком

Спосіб по приготуванню:
Для початку треба промити рис, залити рис молоком + цукор і поставити варити до готовності рису (щоб розварився), постійно помешуючи. Жовток і крохмаль розвести в 0,5 стаканчика молока і вилити в киплячий рис, гарненько перемішати і варити до загустіння, приблизно до густоти сметани, як почне густіти маса додати 2 столові ложечки рожевої води або ванілін на кінчику ножа.

  Профітероль

Пудинг викласти у формочки і поставити в холодильник вистигати, як стане холодненьким прикрасити за вашим смаком фруктами, посипати корицею, можна горіхами і можна їсти! Смакота!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*