Листковий десерт

Листковий десерт

Головна » Десерти » Листковий десерт
Листковий десерт

Інгредієнти:
10 яєць
2ст. цукру
300г. вершкового масла
100г. муки
300г. волоських горіхів
1ст.л. розчинної кави
150г. білого шоколаду

Спосіб приготування:
Збити 5 яєць з 1ст. цукру в міцну піну. Додати борошно і розмелені горіхи, замісити тісто. Наносити тісто тонким шаром на аркуші пергаменту і випікати в розігрітій до 180С духовці до золотистого кольору 5-7хв.
Для крему:
Збити жовтки 5 яєць з рештою склянки цукру, поставити на водяну баню, додати розчинну каву і, безперервно помішуючи, варити поки не загусне. Остудити і збити з вершковим маслом в пишну піну. Промазати готові коржі кремом, верхній шар залити розтопленим на водяній бані, білим шоколадом. Прикрасити як підкаже фантазія. Дати постояти в холодильнику кілька годин.
Подавати нарізавши трикутниками.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*