Домашнє морозиво — найулюбленіші ласощі в спекотну літню пору. Пропоную вам відмовитися від магазинних ескімо і взяти на замітку запропоновані відео рецепти домашнього морозива!
Рецепти домашнього морозива
Для будь-якого із запропонованого рецепта вам необхідно буде підготувати формочки для морозива і палички. Як формочки можна використовувати одноразові стаканчики або ємності від йогурту.
Фруктовий лід з ківі
Для приготування вам знадобляться:
- 4 ківі;
- мед.
Очистіть від шкірки ківі. У блендері подрібніть 3 ківі зі столовою ложкою меду, за бажанням можете додати ягідний сироп. Час, що залишився ківі наріжте на тоненькі часточки, акуратно укладіть їх уздовж стінок формочки в якості прикраси.
Залийте перемелене ківі по формах і приберіть в морозилку.
Шоколадний пломбір
Вам знадобляться:
- Вершки для збивання;
- какао;
- 2 яйця;
- Цукрова пудра;
- Ванілін.
Відокремте жовток від білка, до жовтків додайте какао і цукрову пудру. Окремо збийте білки в густу піну, далі збийте жовтки. Збийте охолоджені вершки до крему, додайте цукрову пудру.
До вершкам додайте білок і жовтки, перемішайте.
Морозиво з вершків і ягід
Вам знадобляться:
- Сливки;
- Жменя будь-яких ягід;
- Цукрова пудра.
Збийте вершки. Ягоди і пудру змішайте в блендері, вилийте ягідне пюре в вершки і перемішайте.
Морозиво з мармеладу і спрайту
Вам знадобляться:
- мармелад;
- Спрайт.
Мармелад насипте в форму для морозива і залийте спрайтом. Приберіть в морозильну камеру.
Морозиво щербет
Вам знадобляться:
- 1 кг будь-яких ягід;
- 1 ст.л. цукрової пудри;
- 1 ст.л. згущеного молока;
- Лимон.
Протріть ягоди через сито, щоб не залишилося шкурок і кісточок. Додайте до ягідної масі сік лимона і згущене молоко. Збийте міксером, додайте цукрову пудру і ще раз перемішайте.