Як схуднути за ягодами годжі?

Як схуднути за ягодами годжі?

Головна » Дієти » Як схуднути за ягодами годжі?

В останні місяці сторінки інтернет простору заполонили мініатюрними червоними ягодами годжі. Що це таке і як можна схуднути від їх прийому?

Ягоди годжі — найцінніше лікарська рослина у всьому світі, в ньому є величезна кількість антиоксидантів, вітамінів, корисних елементів, поживних речовин та інших компонентів. Вирощують ягоди в гімалайських родючих долинах.
Нещодавно вчені заявили, що якщо регулярно приймати ягоди годжі, то вони будуть сприяти боротьбі з раковими хворобами, хворобою Альцгеймера, діабет і благородно вплинуть на судинну серцеву систему.

Результат від регулярного вживання ягід:

  • Зниження і контроль ваги;
  • Покращене настрій і швидке переживання депресії;
  • Покращене стан шкірного покриву;
  • Підвищення лібідо / потенції;
  • Покращене звернення крові;
  • Зниження цукрового кров’яного рівня;
  • Лікування безсоння, здоровий сон;
  • Зниження шкідливого холестерину рівня;
  • Покращені обмінні процеси;
  • Уповільнені процеси старіння;
  • Відновлення сил і підвищення витривалості і т.д.
  Скільки в день потрібно з'їдати їжі?

Насправді, про унікальні властивості ягоди годжі можна говорити годинами, але найголовніше вони допомагають не тільки оздоровити організм, але і допомогти в схудненні.

Приймати ягоди годжі можна в найрізноманітніших видах — каші, чай, смузі, десерт і навіть плов. Але найголовніше, потрібно стежити за харчуванням і не забувати про фізичну активність.

Чай. Напій прекрасно бадьорить, втамовує відчуття спраги, насичує вітамінами і активізує обмінні процеси. Залити окріп в чайник для заварювання, як вода трохи подостинет, закинути 30 грам промитих ягід. Через 50-70 хвилин можна пити, для смаку додайте мед.

  20 способов обмануть аппетит

Каша. Покращує травні процеси і прочищає кишечник. До вівсяним замоченим в окропі на 20 хвилин пластівців додати молоко знежирене, мед і кілька ягід, поставити на газ.

Сирний десерт. У блендері перемолоти ягоди і сир, додати кілька скибочок зеленого свіжого яблука і знежиреного кефіру. Виходить ніжний легкий і повітряний десерт.

Смузі. У блендері подрібнити низькокалорійні продукти — зелені яблука, ківі, кефір і ягоди годжі. Прекрасний варіант для ранкової трапези, що бадьорить, смачний і ситний.

Дієтичний плов. Як уже згадувалося раніше, приймати ягоди годжі можна в будь-якому вигляді, навіть в якості гарячого блюда. Для цього приготуйте традиційний плов з курячого філе без шкірки. Коли плов буде майже готовий, додайте кілька ягід і прикрийте кришкою. Не використовуйте багато приправ і спецій, оскільки вони посилять апетит.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*