О хамоне Хамон является испанским деликатесом с многолетней историей.
Далі »Другі страви
Сім кращих рад на Новий Рік 2017 від астролога-кулінара
Свято — на те і свято, щоб отримувати від них задоволення і ні в чому собі не відмовляти.
Далі »Ліниві вареники з сиром. Покроковий рецепт з фото!
Сучасний ритм життя не завжди дозволяє господиням знайти час для кулінарної творчості, та й сил після робочого дня не так вже й багато.
Далі »Спагетти с горошком и сыром
Ингредиенты, которые нам потребуются: 250 г спагетти луковица 2 зубчика чеснока 5 г белого перца
Далі »Жаркое «Карпаты»
Нарезать тонко говядину, как на отбивные, и хорошо отбить.
Далі »Азиатская еда в ресторане Tuk-Tuk
После утреннего приезда в замечательный город Харьков, я решил, что нужно найти точку общественного питания, где будет вкусно и недорого.
Далі »«Барбі»
Інгредієнти:Для бісквіта: 5 яєць, 5 ст. ложки борошна; 5 ст. ложечки цукру; 4 ст. ложки рослинної оліїдля крему: 300 гр. вершків; 150 гр. цукрудля просочення коржа: 20 гр. води, 1 ч. лложечка цукру, 1 ст. ложка фруктового сиропу, 1 ч. ложка горілки (можна без неї)для покриття: мастика з маршмеллоу, підфарбована буряковим соком. Спосіб приготування:Спосіб приготування бісквіта стандартний, Він описаний у ...
Далі »Соус і м\’ясо
Інгредієнти:свиняча лопатка2 яйцяпанірувальні сухаріДля соусу260г томатної пасти (майонезна баночка, у мене \»Балтімор\»)цибуля зеленачасникзелень за смакомцукор, сіль, перець чорний мелений Спосіб приготування:Хочу відразу сказати, щоб не закидали тухлими помідорами :), що відбивні всі готувати вміють, але я хочу поділитися двуми своїми \»особливостями\» приготування ніжних відбивних. Це вибір м\’яса і маринад. У свій час мене цьому навчила мама. М\’ясо для відбивних завжди ...
Далі »Відбивні під шубкою
Інгредієнти:свиняча шия-4 шматочки товщиною близько 3смдля маринаду: 1ст.л. гірчиці із зернами +5 ст.л.соевого соусу1помідор (великий)1 огірок (або половинка довгого, 100-130г)1/2 стручка перцю чилізелена цибуля, кріп1плавленний сирок2ст.л. сметани (або стільки ж майонезу, або 1 сметани і 1 майонезу)твердий сир для посипання (у мене пармезан, біля 50г) Спосіб приготування:Свинину відбити і замаринувати на 1год. (При кімнатній температурі) в суміші соєвого соусу і ...
Далі »Свинина з ананасами
Інгредієнти:Свинина (вирізка) — 1 кг.Консервовані ананаси (різані) — 1 банкаРіпчаста цибуля — 2 штукТвердий сир — 150 грамМайонез — 250 грамРослинна олія (для обсмаження) Спосіб по приготуванню:Свинину порізати на дрібні брусочки, відбити, обсмажити.Цибулю порізати півкільцями, обсмажувати до золотистого кольору. Змастити глибоке деко і укласти шарами:— Смажену цибулю— м\’ясо— Ананаси (з невеликою кількістю соку)Потерти сир, змішати з майонезом. Кінцеву суміш залити ...
Далі »