Відбивні з сердечок

Відбивні з сердечок

Головна » Другі страви » Відбивні з сердечок
Відбивні з сердечок

Інградієнти:
Сердечки (курячі або індичі)
морква
цибуля
Олія для смаження
спеції

Спосіб приготування:
Сердечка миємо й розрізаємо уздовж, до задньої стінки, щоб утворилися биточки.

Між двома плівками відбиваємо їх (можна в кульочку).

Солимо.

Обсмажуємо в маслі з двох сторін і складаємо в каструльку.

Окремо обсмажуємо цибулю і моркву і додаємо до сердечок.

Доливаємо трохи окропу і тушкуємо до цілковитої готовності (30-40 хв).

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*