Азу з сердечками

Азу з сердечками

Головна » Другі страви » Азу з сердечками
Азу з сердечками

Інгредієнти:
Сердечка курячі 400 г
Картопля 5 штук
Морква 1 штука
Огірки солоні 2 штуки
Цибуля 1 штука
Помідор 1 штучка
Перець болгарський 1 штучка
Часник 2 зубчики
Сіль, горошок 5 штучок і перець чорний мелений
Кетчуп 3 столових ложечки
Петрушка, базилік по парі гілочок.

Спосіб приготування:
Сердечка обсмажуємо без масла, до випарювання всієї рідини (не солити).
У каструлі (в якій потім вже будемо збирати всі інгредієнти разом), обсмажуємо цибулю, моркву, перець. Овочі порізала четвертинками.
Тепер до зажарки додаємо сердечка і заливаємо кетчупом, розведеним з водою. Солимо, перчимо, тобто відразу доводимо до смаку, який хочемо отримати (гостро, кисло або солодко). Тушкуємо все до м\’якості морквини (у мене пішло хвилин 15-20, вже дуже морква дубова попалася).

Далі на окремій сковороді смажимо картоплю (кубиками), до готовності і щоб із золотистою скоринкою.
Огірки також порізала четвертинками і варила в огірковому розсолі 20-25 хвилин.

Ну а тепер можна все з\’єднувати разом. Засмажку з сердечками, картоплю, огірки, зелень. Акуратно перемішуємо і даємо прокипіти пару хвилин. Мені здалося, що недостатньо гостроти і я додала ще огіркового розсолу, в якому огірки варила.

Все .. вимикаємо плиту, посипаємо подрібненим часничком і можна їсти.
Смачного.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*