Куирдак

Куирдак

Куирдак

Інгредієнти:
Чесно скажу, не знаю, скільки всього в грамах, так як все мені привезли з села.
одне яловича легеня
половина яловичої печінки
половина яловичевого серця
200 гр курдючного сала
4 середніх картоплин
2 великих цибулини
дві склянки яловичого бульйону
лаврушка — пару листочків
сіль, перець, зелень

Спосіб приготування:
Нарізати субпродукти на кубики, розміром 1,5 Х1, 5 см. цибулю і картоплю також. курдюка поменше.
У розігрітий казан викласти курдюк. витопити жир. шкварки видалити.

У киплячий жир покласти серце і смажити його 15 хвилин. після смаження серце вийняти, відставити убік, тим часом у реші жиру обсмажити легені. Через 15 хвилин його також відкласти. викласти в казан печінку. смажити 10 хвилин. додати до печінки серце і легені, порізану цибулю. смажити 10 хвилин. влити бульйон. тушкувати 15 хвилин. посолити і поперчити за власним смаком.

Викласти картоплю. тушкувати на слабкому вогні при закритій кришці хвилин 20, в знятий з вогню куирдак покласти пару листочків лаврушки. при подачі блюдо прикрасити зеленню.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*