Пиріжки "Пегоді"

Пиріжки \»Пегоді\»

Головна » Другі страви » Пиріжки \»Пегоді\»
Пиріжки "Пегоді"

Інгредієнти:
Тісто дріжджове готове або власного приготування
капуста свіжа білокачанна — 1 невеликий качан
цибуля ріпчаста — 1 велика головка
часник — 3-4 зубця (за смаком)
соєвий соус, спеції (перець червоний і чорний, сушений базилік)
фарш змішаний (яловичина + свинина) — 600-700г
рослинна олія

Спосіб приготування:
Вчора fraut дала чудовий рецепт дріжджового швидкого тіста — \»Чудо-тісто\». Ось його-то якраз і можна використовувати. Я в силу браку часу використовувала готове куплене. Отже:

Фарш кладемо на сковороду, ляємо олію і трохи прожарюємо. Додаємо грубо порізану цибулю, перемішуємо. Капусту нашаткувати і додати до фаршу. Протушкувати все це хвилин 10-15. Коли нарешті капуста буде готова, додаємо сіль, соєвий соус, червоний і чорний перець, базилік, часник. Дати начинці остигнути. Далі ліпимо пиріжки і кладемо їх на змащений рослинним маслом кружок мантоварки (пароварки) швом вниз, інакше розповзуться. Варимо 45-50 хв. Подаємо з соусом. Я змішую майонез + кетчуп гострий + соєвий соус. Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*