Курячі шлуночки

Курячі шлуночки

Головна » Другі страви » Курячі шлуночки
Курячі шлуночки

Інгредієнти:
курячі шлунки 700-800 гр.
цибуля 2 шт.
морквина 1 шт.
помідор 2шт.
сіль, перець за смаком.
рослинне масло

Спосіб приготування:
Шлуночки гарненько вимити і видалити жир.
Порізати шматочками.
Морква на грубій тертці.
Цибулю півкільцями, помідори нарізати довільно.
У казані розігріти рослинне масло закинути туди шлуночки, обсмажити, додати цибулю, моркву, помідори, посолити, поперчити
Все гарненько перемішати. Добавити трохи води.
Тушити 40-60 хвилин. Подавати з розсипчастим рисом. Рис я готую в мікрохвильовці, він виходить розсчипчастим. На 375г.рису 800мл.літрів води, сіль за смаком, 2ст.ложки рослинного масла. Рис повністю заливаємо крутим окропом, після чого солимо, додаємо рослинне масло, Все це потрібно перемішати і в мікрохвильовку на повну потужність, на 22 хвилини.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*