М'ясо під соусом

М\’ясо під соусом

Головна » Другі страви » М\’ясо під соусом
М'ясо під соусом

Інгредієнти:
шніцелі 5 шт. (зі свинини або індички),
катрофель 4 великі шт.,
морква 2 великі шт.,
масло топлене 2-3 столових ложки,
сіль, перець, чилі,
печериці 200 гр.,
цибулина,
гриби сушен.молотие 1-2 столові ложки,
бульйон овочевий 150 мл.,
вершки 100 мл,
борошно 1-2 столові ложки,
петрушка.

Спосіб приготування:
Добрий день!
Сьогодні у нас таке ситне, домашнє блюдо і відразу ж з гарніром, смачно ….
Відваримо картоплю і моркву в \»мундирі\» на протязі 20 хвилин, охолодити трішки і очистити від шкірочки.
В 1 столовій ложці топленого масла обсмажити цибулю (кубиками),
додамо печериці й обсмажимо разом.

У останньому топленому маслі обсмажимо шніцелі з обох боків, приправимо.
У тій же сковороді обсмажити борошно, розведемо її бульйоном, потім додамо вершки, зелень і сушен.гріби, приправимо і доведемо до кипіння.
У центр форми для запікання кладемо м\’ясо, навколо розподіляємо овочі, зверху викладаємо гриби з цибулею і заливаємо соусом.
Запікаємо в уже розігрітій до 200 ° духовці 20 хвилин.

Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*