Печінка в соусі

Печінка в соусі

Головна » Другі страви » Печінка в соусі
Печінка в соусі

Інгредієнти:
Яловича печінка-хороший шматок грамів на 1000, 4 цибулини, 1-2ст. ложки борошна, пів склянки (125г.) молока, рослинне масло для смаження, сіль за смаком.

Спосіб приготування:
Печінку миємо, видаляємо плівку, ріжемо на шматки, солимо і смажимо дуже швидко в добре розігрітому рослинному маслі приблизно по20-30-секунд з кожної сторони. Складаємо в посуд підходящий для тушіння. Окремо обсмажуємо цибулю (побільше), додаємо 1ст.ложку борошна, добре розмішуємо і наливаємо пів склянки молока, кип\’ятимо, солимо соус за смаком, якщо соус почне при кипінні сильно густіти додати водички і заливаємо печінку, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 15-20. подаємо з картопляним пюре, поливши цибульним соусом.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*