Манти (дачні)

Манти (дачні)

Головна » Другі страви » Манти (дачні)
Манти (дачні)

Інгредієнти:
фарш:
баранина 1кг.
цибуля 1кг.
сіль
перець червоний
зіра
масло сл.
тісто:
борошно скільки візьме тісто
вода холодна 1-1.5ст.
сіль 1чайна ложка
соус:
часник
сметана
зелень

Спосіб приготування:
Ця страва! Для нас святкова! Готуємо не часто, але дуже любимо її.
Отже, приступимо: Тісто готую так: насипаю гірку борошна на стіл, роблю заглиблення і наливаю крижану воду (порціями) тісто має бути еластичним, в процесі додаю сіль. Робимо кулю і кладемо в миску, накриваємо серветкою, хай відпочиває 30-40хв.

М\’ясо і цибулю необхідно дрібненько різати (в цьому весь секрет) Додаємо сіль, перець, зіру. Перемішуємоі і я додаю трохи води.
З тіста зробили ковбаски, нарізали шайбочки, розкатали коржі (ми робимо великі) виходить соковитіше.

На кожен коржик кладемо фарш і зверху шматочок сл.масла (ідеально підійде курдючне сало) коржики повинні бути заліплені герметично, щоб не витік сік.

Кожну решітку змащуємо рослинним маслом і розкладаємо залишаючи проміжки, при обробці парою манти розбухають, вони не повинні прилипнути одне до одного, наше завдання! зберегти сік всередині виробу.
Коли все це вже на вогні, вода кипить, ставимо решітки, накриваємо кришкою і залишаємо на 40 хвилин, вогонь ні в якому разі не додаємо і не зменшуємо.

Манти (дачні)

Час минув! Можна їсти!
Це не можна передати словами! ЦЕ ПРОСТО КЛАСССС!!!
Спробуйте і ВИ!!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*