Ніжна печінка

Ніжна печінка

Головна » Другі страви » Ніжна печінка
Ніжна печінка

Інгредієнти:
600 г печінки
2 цибулин
1 столових ложечки борошна
200 мл вершків
Сіль, перець, майоран, базилік

Спосіб приготування:
Печінку порізати на середні шматочки. Цибулю дрібненько порізати і підсмажити до золотистого кольору. До цибулі додати шматочки печінки, посолити поперчити додати майоран і базилік і тушкувати доки не википить вся рідина, і печінка почне присмажуватися. Притрусити печінку борошном і ретельно перемішати. До печінки додати вершки, тушити близько 4-5 хвилин. Подававати з гарніром: картоплею, рисом, пастою. Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*