Запах свіжого, ароматного хліба, зробленого своїми руками — справжня нагорода за труди і радість для господині.
Далі »
Головна » Хліб і тісто
Хліб і тісто
Грінки — рецепт
Незважаючи на банальність, грінки давно завоювали всенародну любов і популярність.
Далі »Огляд хлібопічки Stadler Form Baker Three
Безліч програм хлібопічки мають широкі функціональні можливості.
Далі »Прекрасний хліб
Він м’який, повітряний і ще з корочкой. Приємного кольору. Смачно як з основним блюдом, так і просто з чаєм. Масло вершкове-100 гр;Молоко (тепле) — 350 мл;Борошно-450 грамм;Цукор — 1 ст. ложка;Дріжджі — 2 чайна ложка;Сіль-1 ч. ложка; Отже для початку ми зробимо опару. Для цього змішаємо дріжджі, цукор, борошно (півсклянки) і молоко (півсклянки). Чекаємо 30 хвилин.Далі змішуємо борошно з сіллю, ...
Далі »