Хлібопічка

Хлібопічка: випічка хліба своїми руками

Головна » Хліб і тісто » Хлібопічка: випічка хліба своїми руками

Запах свіжого, ароматного хліба, зробленого своїми руками — справжня нагорода за труди і радість для господині. Приємно побалувати себе і членів сім’ї натуральним і корисним хлібом без шкідливих добавок, який, до того ж, набагато смачніше покупного. А вже гості напевно по достоїнству оцінять неповторний смак і якість домашнього хліба. Все, що для цього потрібно — звичайна хлібопічка!

Навіщо потрібна хлібопічка

Здавалося б — можна піти в цілодобовий магазин і в будь-який час купити хліб. Але все більше і більше господинь воліє робити хліб своїми руками, а ті, хто хоч раз спробував домашній хліб, вже не купують магазинний. Чому ж хлібопічка отримала таку популярність?

Якщо Ви любите різноманітність і нові рецепти, хлібопічка дозволяє готувати хліб з борошна різних видів (пшеничного, гречаного, кукурудзяного і будь-який інший) і використовувати всілякі добавки і наповнювачі.

З хлебопечкой Ви завжди будете впевнені в якості та інгридієнтів. На відміну від покупного хліба, у Вашій домашній випічці НЕ БУДЕ шкідливих інгридієнтів, добавок, барвників та консервантів.

Хлебопечка полегшить процес виготовлення хліба для тих, хто і раніше пробував пекти його в домашніх умовах. Тепер досить натиснути одну кнопку, почекати кілька годин, і свіжий хліб готовий!

Якщо Ви вважаєте витрати на хліб, то швидко зрозумієте, що хлібопічка — це ще й вигідно. З нею Ви зможете заощадити на покупному хлібі і виграти в якості продукту. А ціна хлібопічки сьогодні прийнятна для всіх.

Час виготовлення хліба займає всього 4-6 годин, причому цей процес не вимагає Вашого втручання.

Як бачите, хлібопічка підійде всім, хто віддає перевагу корисної, різноманітної домашньої їжі і приділяє увагу тому, що він їсть.

Хлібопічка: функції

У всіх хлібопічках є обов’язкові функції:

  1. Програма для кожного виду хліба: пшоно, житнього, житньо-пшеничного, французького та багатьох інших;
  2. Вибір ступеня піджареної скоринки для хліба;
  3. Автоматичне замішування дріжджового і бездріжджового тіста;
  4. Прискорена випічка: для житнього хліба або для запікання покупного готового тіста;
  5. Захисні функції: захист від перегріву і перепаду напруги.

Також хлібопічки мають ряд додаткових функцій, які полегшують роботу з цим приладом і дозволяють урізноманітнити їжу, яку готують.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*