Головна » Консервування

Консервування

Різного роду консерви і закрутки ви знайдете тут

Агрус в сиропі

Агрус в сиропі

Інгредієнти:Агрус кислий 1 кг.Цукор 500 гр.Вода 1 л. Спосіб приготування:Агрус промити, обрізати хвостики.Наколоти кожну ягоду зубочисткою в двох місцях.Укласти агрус в гарячі простерилізовані банки, залити дуже крутим окропом і накривши кришками залишити на 20хвилин.Потім воду потрібно злити в каструлю, покласти цукор і зварити сироп.Залити киплячим сиропом ягоди й закрутити кришками.Залишити остигати в перевернутому вигляді. Смачного!

Далі »

Сливове повидло

Сливове повидло

Інгредієнти:3кг слив1кг цукру0,5 склянки води Спосіб приготування:Сливи, вимити, розрізати навпіл і після цього видалити косточкі.Не поспішайте викидати кісточки, а краще зберіть їх у полотняний мішечок або марлю, зав\’язати вузликом. Підготовлені сливи викладіть в широку кастрюльку з товстим дном, додати воду (що б дно не пригоріло). Варити на максимально повільному вогні близько 30хвилин до утворення однорідної масси.Добавіть цукор і мішечок з ...

Далі »

Консервований гарбуз з апельсином

1359290665_konservirovannaja-tykva-s-apelsinom-553856

Інгредієнти: Гарбуз-1кг. апельсин-1шт лимонна кислота-10гр. (у мене сік половини лимона) Цукор-200гр. Спосіб приготування: Купорити гарбуз не будемо, просто приготуємо за цим рецептом на десерт. Приготувати в гарбузі, але доведеться перекласти вміст у вогнетривкий посуд і довести до готовності. Соку було настільки багато, що було шкода його втрачати, він випливав і горів. Але, смак готового блюда гірше від цього не став. ...

Далі »

Варення з гарбуза

Варення з гарбуза

Інгредієнти:Цукор жельований 1 кгГарбуз 1кгСік лимона 1Кориця на смакІмбир за смаком Спосіб приготування:Гарбуз очистити, дрібно порізати.Додати цукор, сік одного лимона, насипати трохи кориці, імбиру за смаком.Все перемішати і залишити на певний час, щоб гарбузові шматочки просочилися сиропом. Іноді помішувати.Поставити на повільний огонь.Прі повільному нагріванні довести до кипіння. Як закипить, помішуючи, поварити ще 4 хвилини.Скласти в банки, поставити догори дном і ...

Далі »