Інгредієнти:
I кг курячих крилець,
300 г морського коктейлю (креветки, мідії, кальмари і т. д.),
1 жовтий і 1 зелений солодкий перець,
цедра 1 лимона,
кілька гілочок кропу і петрушки,
сіль і перець за смаком.
Приготування:
Курячі крильця добре вимити, залити 2 л холодної води, довести до кипіння, зняти піну. Приправити сіллю і варити на середньому вогні під нещільно закритою кришкою 1-1,5 години. Зварені крильця викласти, бульйон процідити.
Вимиті перці розрізати навпіл, видалити серцевину, варити в киплячій воді 5 хвилин. Обдати холодною водою і нарізати кубиками.
Цедру лимона зрізати, обдати окропом, нарізати дуже тонкою соломкою.
Морський коктейль відварити, промити холодною водою і викласти на паперовий рушник. Зелень промити, обсушити і розділити на маленькі
гілочки.
Виклавши у високі склянки морський коктейль, перець, лимонну цедру і зелень, залити гарячим курячим бульйоном, дати охолонути до кімнатної температури, а потім прибрати в холодильник до повного застигання.
Подавати, прикрасивши зеленню.