1-12457

Закуска «Помаранчевий настрій»

Головна » Кулінарія » Закуска «Помаранчевий настрій»

Інгредієнти:

2 апельсина,
1 куряча грудка,
1 болгарський перець,
пів морквини,
сіль,
мелений перець,
сік апельсиновий,
20 г желатину.

Приготування:

Апельсини розрізати навпіл і ложкою акуратно вийняти вміст залишиться шкірка у вигляді піалок. З вмісту одного з них видавити сік.

Курячу грудку нарізати на дрібні шматочки. Додати сіль, мелений перець або будь-які спеції за смаком Залити соком одного апельсина і дати постояти 20 хвилин.

Додати до м’яса дрібно нарізаний болгарський перець і моркву (можна і будь-які інші овочі за смаком) і сухий желатин. Добре розмішати і скласти в рукав для запікання. Поставити запікатися в попередньо розігріту духовку при 200°С на 30-40 хвилин.

  Курка в кефірі

Коли м’ясо з овочами буде готове, покласти його в апельсинові «піалки» і залити утворився при запіканні соком. Поставити в холодильник і дати застигнути. Перед подачею на стіл розрізати на часточки.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*