Головна » Напої

Напої

Різноманітні напої для самих екзотичних моментів

Кофе любит вся планета

drinking-coffee2

Наверное, самым известным напитком на нашей планете является кофе. У каждого свой вариант любимого напитка, кто-то пьет его просто с сахаром, кто-то без, кто-то любит добавить сливки, кто-то молоко.

Далі »

Граніту з манго

1379664573_granita-iz-mango

інгредієнти: лід сік манго манго Спосіб приготування: Подрібнити лід (можна покласти його в кілька пакетів і розбити молотком) Наповнити склянки доверху Залити соком манго Вкрасти свіжим манго

Далі »

Кавовий коктейль

1379664229_kofeinyi-kokteil

інгредієнти: 10 гр.зерен кави Експрес 2 чайні ложки коричневого цукру 50 гр.30% вершків 30 гр.кофейного лікеру 30 гр.водкі Спосіб приготування: Взяти 7 грам зерен і дрібно перемолоть.Заліть 75 гр.кіпятка.Добавіть цукор і поставити охолоджуватися. У остигле кави додати горілку, лікер, вершки і шматочки льоду. Все добре збовтати. Верх посипати меленими зернами.

Далі »

Полунична казка

1379664094_klubnichnaja-skazka

інгредієнти: молоко-1літр, яйце-1шт., молоко згущене-150-200гр., полуниця-200гр. Спосіб приготування: Як завжди дуже простий рецепт! Наливаємо в блендер (можна скористатися міксером) молоко, додаємо яйце, згущене молоко, 150гр.клубнікі (решту залиште для прикраси). Збийте і готово! Можна до цих ингридиентам додати трохи йогурту))) Ви отримаєте незабутні відчуття!

Далі »

Том Коллінз

1379664012_variacija-na-temu-tom-kollinz

Інгредієнти: 10 мл цукрового сиропу (якщо у вас немає під рукою підійде чайна ложка без верху цукрової пудри) стільки ж полуничного сиропу джин, 40 мл. 20 мілілітрів лимонного соку 20 мілілітрів мінералки без газу Відрізаємо гурток лимона пара коктейльних трубочок Спосіб приготування: Беремо широкий склянку, наповнену кубиками льоду наполовину. На денце наливаємо 10 мілілітрів цукрового сиропу (або замість чайну ложку ...

Далі »

М\’ятний коктейль

1379663646_molochno-mjatnyi-kokteil

інгредієнти: Молоко 250 мл. вода 100 мл. мед 1,5 столових ложечки м\’ята суха 2,5 столових ложечки солодкий какао або шоколад для посипання Спосіб приготування: М\’яту залити окропом і настоювати 20 — 25 хв. Процідити. Додати мед і молоко, добре перемішати. Розлив по склянках і посипати какао або шоколадом. Прикрашувати по бажанню Всім вам приємного апетиту!

Далі »

Сбітень Медведівський

Сбітень Медведівський

інгредієнти:Мед — 180-220 гр. , Гвоздика — 6 — 8шт. імбир , мускатний горіх , кориця — по 1/ 3 — 1/ 4 чайної ложки , барбарис — 10-15 ягід , родзинки — 1-2 столової ложки, суміш мелених перців (чорний , червоний , білий , зелений ) — на кінчику ножа , чорний запашний перець — 2-4 горошини , вода ...

Далі »

Квас хлібний

Квас хлібний

інгредієнти:закваска1 ст житнього борошна0,50 гр свіжих дріжджів2 столові ложечки цукрового піску0,500 мл теплої водижменю родзинокдля подальшої підтримки квасу:на 3 л води 2 ст л цукрового піску, 2 ст л мелених сухарів, жменю сухарів з бородінського хліба добре засмажених Спосіб приготування:дріжджі розчинити у воді, всипати цукор, борошно, ізюм.Виліть все в 3 х літрову банку, поставити в тепле місце бродити, приблизно на ...

Далі »