1369130665_kofe-dobroe-utro

Кава \»Доброго ранку\»

Головна » Напої » Кава \»Доброго ранку\»

Інгредієнти:
Кава \»Ром\» або \»Ромовий\» — 10-12 гр.
Цукор Фаріновий — 25-30гр
Яйце столове З-0 (тільки жовток) — 1шт.

Спосіб приготування:
Кава в зернах (брати тільки хороші сорти) змолоти. Поміл кави залежить від приготування в джезві 5,5-6, для кавомашини 3,5.
Взяти яйце, промити. Відокремити жовток від білка. У жовток додати половину фарінового цукру, збити в густу піну за допомогою міксера. Збитий жовток викласти в чашку, туди ж додати решту цукру (для любителів солодкої кави).
Каву заварити, влити цівкою в жовток помішуючи суміш кави з жовтком в чашці.
Зверніть увагу, що кава з жовтком і цукром дуже калорійна!
Харчова цінність на порцію повністю з цукром: Білок-4, 1; Жири-7, 0; Вуглеводи-29, 4 Ен.ценн: 198,3 Ккал.
Харчова цінність на порцію з половиною цукру: Білок-3, 8; Жири-7, 0; Вуглеводи-12, 9 Ен.ценн: 132ККал.
Приємного апетиту!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*