Морс

Морс

Головна » Напої » Морс
Морс

Інгредієнти:
1 кг смородини (у мене навпіл червона і чорна)
2 апельсини
приправа KOTANYI карамельна ваніль
2 склянки цукру
5 літрів води

Спосіб приготування:
Ну нарешті літо показало нам своє справжнє обличчя! Стало жарко, сонячно, я кажу про Київ, так що вибачайте, ті хто живе в інших містах! 😉 Так от, разом зі спекою прийшла і спрага! Хочеться чого-небудь освіжаючого, корисного і смачненького, і я хочу запропонувати Вам свій варінтик! 😉
Пропускаємо через блендер смородину, і вичавлюємо з неї сік! можна використовувати марлю, але у мене її просто не було, і я використовувала сито і ложку)))
Так само робимо і з апельсинами!
Вичавлений сік прибираємо в холодильник.
Макуха))) чи як він там правильно називається, тож вибачайте, не знаю точно))), заливаємо водою і даємо закипіти, після закипання додаємо цукор, напій повинен вийти солодший, ніж Вам хочеться, тому що у нас в холодильнику ще стоїть кисленький сік!)
Даємо поваритися хвилинки 2-3, потім дуже рясно присипаємо приправою ванільна карамель (якщо у Вас такої немає, то можна просто додати ваніліну) і знімаємо з вогню!
Проціджуємо наш Морсік і даємо йому повністю охолонути, а то наші витамінчики з соку, не будуть такими вітамінізованими)))
Коли морс охолов, додаємо сік, перемішуємо, наливаємо по келихах, морс досить концентрований, тому добовляємо багато льоду, або просто розбавляємо водичкою!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*