Аромати тропіків

Аромати тропіків

Головна » Напої » Аромати тропіків

Інгредієнти:
Манго 2 штучки
Папая 1 штука (400 грам)
Молоко 200 грам
Сироп з пелюсток троянд.
М\’ята.

Спосіб приготування:
Для коктеля № 1: почистити і порізати папаю і покласти в блендер, долити 100гр.молока +50 гр.сиропу, збити, розлити по склянках, залишити трохи для прикраси.
Для коктеля № 2: Почистити, порізати манго, покласти в блендер +100 гр.молока + пару листочків м\’яти, збити, розлити по склянках, залишити трохи для прикраси.
У келих з Папая доливаємо манговий коктель, в манговий папаевий, прикрашаємо м\’ятою, смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*