Аперетив з журавлини і чорної смородини

Аперетив з журавлини і чорної смородини

Головна » Напої » Аперетив з журавлини і чорної смородини
Аперетив з журавлини і чорної смородини

інгредієнти:
горілка-250 гр
журавлина морожена-1 склянку
чорна смородина морожена-1 склянку
коричневий цукор-3 ст.л.

Спосіб приготування:
Шановні кулінари, рецепт дуже простий!
Беремо скляну ємність з негерметичної кришкою, де вся ця смакота буде настоюватися.
Сипем ягоди (на розморожуючи), кладемо цукор, заливаємо горілкою і все добре перемішуємо до розчинення цукру.
Накриваємо кришкою, ставимо в темне прохолодне місце (не в холодильник) і наполягаємо як можна довше, зрідка помішуючи.
Я поставила у шафу під балконом і стріпувала раз на неделю.Настаівался напій 8 тижнів.
Потім переливаємо в красиву пляшку (ягоди можна прибрати, але я залишаю кілька ягідок для краси), подаємо гостям і самі насолоджуємося відмінним смаком і ароматом!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*