Головна » Перші страви

Перші страви

Розділ присвячений першим стравам

Борщик

1359639948_borsh-456629

Інгредієнти: Свинина, капуста, картопля, буряк, морква, цибуля, часник, кетчуп, цукор, яблучний оцет або лимонна кислота, можна помідори та солодкий перець, лавровий лист, кріп, сметана, чорний хліб Спосіб приготування: Вариш свинину, шматочками см 5-6, хвилин 30-40. Посолити коли закипить. М\’ясо витягнути, бульйон процідити. М\’ясо відкласти, бульйон знову на плиту, нехай кипить. У бульйон спочатку капусту, потім картоплю. Поки все це кипить, ...

Далі »

Бесбармак з курки

1359639862_besbarmak-iz-kuricy-971179

Інгредієнти: Курка супова (бігова) цибуля сіль перець Спосіб приготування: Курку залити холодною водою, варити 2 години. (як закипить зняти піну!) за 10-15 хв. до готовності — посолити. Курку вийняти з бульйону. Коли охолоне, обробити на філейні шматочки. (шкірку викинути!). Цибулю нарізати півкільцями і залити киплячим бульйоном, залишити на 15-20 хв. Цим часом варимо сочні в бульйоні, 10-12 хв. Сочні я ...

Далі »

Литовські щі

1359638100_litovskie-shi-744344

Інгредієнти: Яловичина (можна інше м\’ясо) — 350 або 400 грамм капуста 1/4 середнього качана цибуля 1 штука часник 5 зубчиків помідори 2 шт картопля 2 штуки зелень рослинна олія лавровий лист перець горошком Спосіб приготування: М\’ясо нарізаємо невеличкими кусочками. Кладемо в каструлю, ставимо на вогонь, додаємо трохи олії, трохи солимо і перчимо. Пасеруємо хвилин 7. Наливаємо воду і додаємо лавровий ...

Далі »

Гороховий суп

1359637512_gorohovyi-sup-s-kurinnymi-krylyshkami-212172

Інгредієнти: у мене було 6 курячих крил 1 морква (потерта на великій тертці) 1 цибулина (дрібно нарізана) 0,5 пакета печериць (морожені) порізати як Вам подобається горох Спосіб приготування: відварити крила разом з горохом (так як горох довго вариться) крила витягти з каструлі обсмажити цибулю + печериці + моркву у засмажку додати суп поперчити, посолити 5-7 хвилин поварити і ГОТОВО! наливаємо ...

Далі »

Cуп із зірочками

1359635863_cup-so-zvyozdochkami-339491

Інгредієнти: 1,5-2літри овочевого або ж м\’ясного бульйону 2-3 картоплини середньої величини 1 невелика морква сіль за смаком трохи зелені Для млинців: 1 яйце сіль 200мл.молока 1/2 пучка петрушки 80-90грамм муки Спосіб приготування: 1.Завести тісто для блінів. Спекти 2-3 млинця і трохи їх остудити. 2.Картоплю гарненько очистити і після цього нарізати соломкою. Очищену моркву натерти на великій тертці. 3.В каструлю з ...

Далі »

Суп-пюре раковий

1359635113_sup-pyure-rakovyi-853750

Інгредієнти: Раки — 12 штук Помідори — 4 штуки Картопля — 4 шт. Цибуля — 1 головка Куряча грудка — 200г. Часник — 2 зубчики Олія соняшникова — 5 столових ложок Масло вершкове — 1 столова ложка Борошно — 2 столові ложки Цукор — 1.5 чайна ложка Червоний перець — 0,5 чайних ложок Спосіб приготування: З курячої грудки зварити бульйон ...

Далі »

Грибний Суп

Грибний Суп

Спосіб приготування:Спочатку була курка. Вміру жирна. Була відварена із цибулею, селерою, перцем запашним і лавровим листом. Вийшов бульйон, не дуже жирний, не дуже пісний. Хороший наваристий курячий бульйон. Кухоль цього я і випив, додавши сухого кропу. Життя знайшли інші фарби, щоки очевидно теж. Задумався, що далі з ним робити, як використовувати. У підсумку нарізав цибулю кубиком і морквину, та печериць ...

Далі »

Томатний супчик

Томатний супчик

Інгредієнти:Томатний сік — 1 літр.або консервовані томати шматочками в пакеті-1 літрЦибуля ріпчаста — одна головка,Олія для обсмажування — яку любите — 2 або 3 столових ложкиКукурудза консервована — 1 банкаШинка — 300граммСіль, перець, зелень — як вам смакує! Спосіб приготування:Так як я не дуже люблю довге приготування їжі, а мій \»улюблений-рідний\» не любить чекати, коли це все я приготую-тому за ...

Далі »