1359464217_razboinichii-sup-453021

«Розбійницький» суп

Головна » Перші страви » «Розбійницький» суп

Інгредієнти:
400 гр яловичини
2 л бульйону
1 велика морква
1 цибулинка
1 цукіні
200 гр грибів (у мене білі)
200 гр плавленого сиру
1 столова ложечка борошна
оливкова олія
сіль, перець, приправи за вашим смаком

Спосіб приготування:
Ставимо варити м’ясо.
Дрібно ріжемо цибулю і пасеруємо до м’якості, додаємо гриби і борошно, перемішуємо, ще трохи обсмажуємо і переміщаємо в бульйон.
Моркву і цукіні ріжемо тонкою соломкою, обсмажуємо пару хвилин (час залежить від товщини вашої «​​соломки») і відправляємо в каструлю.
Варимо 10-15 хвилин, додаємо сир, сіль перець, приправи, зелень,
пробуємо / додаємо / пробуємо / прикрашаємо / подаємо.
Приємного апетиту)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*