Цибульний суп

Цибульний суп

Головна » Перші страви » Цибульний суп
Цибульний суп

Інгредієнти:
3 середньої цибулини
3 ст бульйону
1 столова ложечка борошна
3 скибочки хліба (сухарики)
1 ст натертого сиру
3-4 столових ложечки олії
1,5 столова ложечка цукру
1/4 ст білого вина
сіль, перець

Спосіб приготування:
Цибулю нарізаємо дрібно дрібно обсмажуємо в маслі, додаємо цукор, борошно і продовжуємо обсмажувати все разом .Потім бульйон змішуємо з вином, з додаванням солі і перцю, кип\’ятимо близько десяти хв., потім до них додаємо обшарену цибулю, і потім за допомогою блендора доводимо до однорідної масси. Потім готовий суп розливаємо в жаропонижувальну посуду, на нього укладаємо сухарики, посипаємо сирком і відправляємо в заздалегідь нагріту духовку 170. Готовність буде повна, коли сир розтане і верх буде рум\’яним
Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*