Суп з коржем

Суп з коржем

Головна » Перші страви » Суп з коржем
Суп з коржем

Інгредієнти:
400грамм м\’яса
1 цибулина
1 морква
1 солодкий перець
3ст.л томат пасти або помідорів у власному соку
хмелі-сунелі, соль.барбарис.
2 середніх картоплі
100г рису
рослинна олія
1зубчик часнику
сметана.
зелень петрушки
казан на 2 літри.
500мл мацоні або кефіру, у мене кефір.
1 чайна ложечка солі
1 чайна ложечка
1ч.л розпушувача
1 яйце
400г борошна, або більше
2ст.л рослинної олії.

Спосіб приготування:
М\’ясо порізати шматочками, обсмажуючи на рослинному маслі, на вельми сильному вогні.
Потім додавати дрібно нарізану цибулю і обсмажити, моркву порізану ромбіками, перець солодкий-кубиками, все це обсмажити, посолити, додати хмелі-сунелі, барбарис, томат пасту і протушкувати все це 20 хв.

Потім додати картопельку порізану кубиками і рис, залити двома літрами окропу і варити до цілковитої готовності картоплі.
Якщо треба ще посолити, додати перець.

Вимкнути і посипати петрушкою, подавати із сметаною і коржиками.
З інгредієнтів замісити тісто, щоб не потім липло до рук.
Потім поділити на 10 частин тісто.

Легенько розкачувати і смажити все це на середньому вогні, трохи сковороду змастивши олією.
Якщо будуть вздуватся проколоти виделкою.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*