Суп мисливський

Суп мисливський

Головна » Перші страви » Суп мисливський
Суп мисливський

Інгредієнти:
Курячий бульйон (з половинки курячого окорочка) 3 л
Картопля 2 штучки середнього розміру
Нут консервований 1 банка
Цибуля ріпчаста 3 шт
Червона квасоля конс. 1 банка
Томатна паста 2 столові ложки
Ковбаски мисливські 2 шт
Морква 1 штучка
Ковбаса для смаження 2 штучки
Сіль
Чорний перець
Зелень: кінза, петрушка, кріп
Сир 30 гр

Спосіб приготування:
Зварити курячий бульйон з половинки одного курячого стегенця.
Картоплю порізати кубиками і додати в бульйон.

Цибулю порізати кубиками, моркву нашаткувати соломкой. Розігріти в сковороді олію, обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати томатну пасту, варене куряче м\’ясо порізати соломкою і додати в сковороду, посолити, поперчити і після цього тушкувати ще 2-3 хв. Обсмажену цибулю і моркву з томатною пастою і курячим м\’ясом додати в бульйон.

Ковбасу для смаження обсмажити до готовності на рослинній олії, коли ковбаса готова, порізати її кружечками, так само порізати мисливські ковбаски і обсмажити все разом 1-2 хв. Додати ковбаски в бульйон, так само додати нут і червону квасолю. Варити ще хвилин 10.
Дрібно порізати зелень, сир натерти на тертці.
Зелень додати в суп і перемішати.
Готовий суп розлити по порційних тарілках, зверху посипати тертим сиром і подати до столу.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*