Вершковий суп

Вершковий суп

Головна » Перші страви » Вершковий суп
Вершковий суп

Інгредієнти:
креветки очищені або морський коктейль — 500грамм
лосось-300 грамм
молоко-500 грамм
вода-500 грамм
борошно 1-2 столова ложечка
гриби печериці штук 6,
перець мелений, сіль,
2-3 столових ложечок вершкового сиру.

Спосіб приготування:
Закип\’ятити воду на суп. Влити молоко (або не жирні вершки). Покласти рибу, порізану на кубики, додати гриби. Проварити хвилину. Додати борошно (спасерувати на вершковому маслі), вершковий сир. Суп повинен бути густим, але не сильно, покласти креветки або коктейль, проварити ще хвилини дві. Посолити, поперчити. Перед подачею кожному в тарілку покласти ложку червоної ікри.
Це дуже смачно, просто повірте :)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*