Томатний суп

Томатний суп

Головна » Перші страви » Томатний суп
Томатний суп

Інгредієнти:
цибуля 1
помідори 2кг
селера 2-3 гілки
спеції
6 яєць
вершки 200 грам

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно нарізаємо, трохи обсмажити, додати
помідори 2кг дрібно нарізані, додати
селера 2-3 гілки, можна цілком, додати
спеції (сіль, цукор, часник, перець) і варити на дуже повільному вогні приблизно 30-40 хвилин …
якщо помідори не соковиті-додати 1 скляночку води.

протерти суп через сито або в блендері або перетворити його в крем ручним міксером …
поставити знову на вогонь, довести до кипіння і розбити прямо в суп

6 яєць разом з шкаралупою!! (Яіца важливо вимити з милом перед киданням в суп).
потім покласти в сито (друшляк) чисту бавовняну ганчірку або складену в кілька разів марлю
і процідити суп.
додати вершки і насолоджуватись!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*