Супчик "Біш-Мак"

Супчик \»Біш-Мак\»

Головна » Перші страви » Супчик \»Біш-Мак\»
Супчик "Біш-Мак"

Інгредієнти:
5 яєць, сіль, борошно, 2ст.ложки теплої води, м\’ясо свинина, жир, часник, цибуля ріпчаста, вершкове масло, зелень.

Спосіб приготування:
Тісто: 5яйц змішати з сіллю, додати 2 столові ложки теплої води і муку. Замісити добре тісто.
М\’ясо добре порізати і потім обсмажити на жирі. У каструлю набрати 4 л. води. Коли вода закипить покласти туди м\’ясо. Додати до м\’яса часник тиснутий (багато), цибулю ріпчасту порізати, посолити і варити до цілковитої готовності.
Тісто розділити на частини розкачати на коржі. Кожен корж змастити вершковим маслом, і покласти туди різану ріпчасту цибулю і згорнути рулетиком при цьому закріпити всі краї. Що б рулетик не розпався. Зазвичай я їх роблю по менше потім зручно різати. Коли м\’ясо буде цілком готове, беремо ці рулетики ріжемо приблизно на 3 або 4 см. і ложим в каструлю варити 2-3 хв. не більше. Додати зелень.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*