Грибний Суп

Грибний Суп

Головна » Перші страви » Грибний Суп
Грибний Суп

Спосіб приготування:
Спочатку була курка. Вміру жирна. Була відварена із цибулею, селерою, перцем запашним і лавровим листом. Вийшов бульйон, не дуже жирний, не дуже пісний. Хороший наваристий курячий бульйон. Кухоль цього я і випив, додавши сухого кропу. Життя знайшли інші фарби, щоки очевидно теж. Задумався, що далі з ним робити, як використовувати.

У підсумку нарізав цибулю кубиком і морквину, та печериць скибочками. Обсмажив спочатку морквину трошки, додав цибулю, потім і гриби. Обсмажуємо все разом, помішуючи, потім додаємо бульйон, трохи протушкувати. Вийшла густа суміш з грибів із овочами, майже соус.

  Суп з беконом

У киплячий бульйон запустив локшину. Готову, але пристойну. Через пару хвилин локшина звариться. Додав в каструлю гриби з овочами і куряче м\’ясо. Прогрів хвилин п\’ять. Дав настоятися хвилин п\’ятнадцять.

Вийшло добре, ароматно і густо. З\’їв пару тарілок. Життя знову заграло фарбами. І бульйон сам по собі гарний курячий, і грибний суп на курячому бульйоні з локшиною хороший :)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*