1359639862_besbarmak-iz-kuricy-971179

Бесбармак з курки

Головна » Перші страви » Бесбармак з курки

Інгредієнти:
Курка супова (бігова)
цибуля
сіль
перець

Спосіб приготування:
Курку залити холодною водою, варити 2 години. (як закипить зняти піну!) за 10-15 хв. до готовності — посолити. Курку вийняти з бульйону. Коли охолоне, обробити на філейні шматочки. (шкірку викинути!). Цибулю нарізати півкільцями і залити киплячим бульйоном, залишити на 15-20 хв. Цим часом варимо сочні в бульйоні, 10-12 хв. Сочні я купую в магазині. Далі на тарілку викладаємо філе курки, цибулю, сочні, заливаємо бульйоном, перчимо.

Бесбармак готовий!

Взагалі Бесбармак готують з баранини, яловичини. А ми любимо з курки, але тільки з супової або сільської.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*