Інгредієнти:
Курка супова (бігова)
цибуля
сіль
перець
Спосіб приготування:
Курку залити холодною водою, варити 2 години. (як закипить зняти піну!) за 10-15 хв. до готовності — посолити. Курку вийняти з бульйону. Коли охолоне, обробити на філейні шматочки. (шкірку викинути!). Цибулю нарізати півкільцями і залити киплячим бульйоном, залишити на 15-20 хв. Цим часом варимо сочні в бульйоні, 10-12 хв. Сочні я купую в магазині. Далі на тарілку викладаємо філе курки, цибулю, сочні, заливаємо бульйоном, перчимо.
Бесбармак готовий!
Взагалі Бесбармак готують з баранини, яловичини. А ми любимо з курки, але тільки з супової або сільської.