Головна » Перші страви (страница 2)

Перші страви

Розділ присвячений першим стравам

Окрошка з лососем

Окрошка з лососем

Інгредієнти:Лосось / філе без шкіри / — 200 грКартопля / відвареної / — 250 грЯйця перепелині — 12 штРедиска — 100-150 грСалат листовий / 2-3 види / — невеликий пучокКвас — 1,5 лОгірок свіжий — 150грОливкова олія — 1 ст.лЦибуля зелена — за смакомсіль Спосіб приготування:Філе лосося без шкірки ріжемо на шматочки приблизно 2х2 / 2,5 х2, 5 /, швидко ...

Далі »

Домашній розсольник

Домашній розсольник

Інгредієнти:3літра води500гр.мясо яловичина1цибуля1 морква4 картоплини5 огірків (бочкових)120гр.перловкитомат за смакомрослинне масло для засмажкипетрушку, кріпперець, сіль Спосіб по приготуванню:Поставити варити м\’ясо, промити крупу і залити тепленькою водичкою і дати постояти 30хв. потім варити, поки варитися м\’ясо з крупою приблизно півтори години, робимо зажарку, розігріти масло, обсмажити дрібно нарізану цибульку, моркву натерти на самій дрібній тертці все обсмажити і додати томат, трошки протушкувати, ...

Далі »

Щавелений суп

Щавелений суп

Інгредієнти:індичка 2шт.курячий окорил. 1шт.перець горош. 5-6шт.сіль морськацибуля порейморквина 1шт.картопля 2шт.цибуля 2шт.щавель 2пучкаяйце перепелинесметаназеленьмасло вершковеперець чилі або чорний мелений. Спосіб приготування:Так захотілося кисленького і легенького!Вирішила приготувати зелененький супчик.Отже, приступимо:М\’ясо птиці не морожене (свіжак) Помили і закинули в каструльку, даємо покипіти 10 хвилин і зливаємо воду. Потім знову заливаємо гарячою водою, туди ж сіль, перець, цибулю (1шт.нечищена) Варимо 20-30хв. Після виймаємо мяско, ...

Далі »

Солянка сімейна

Солянка сімейна

Інгредієнти:яловичина 500граммсосиски 2штукибеконяловичина нарізкашинкаогірки 2шт.цибуля 2штукитомат паста 3-4 чайних ложкиморква 1штукаоливкизеленьлимонзел.луккартопля 2шт.маслочасникдуш.перецлаврсіль морськаперець чер.мол. Спосіб приготування:Солянку обожнює вся сім\’я. Ну і я в тому числі! Вирішила поділитися з вами, Подарком кулінарії!І так приступимо: Я беру яловичину (грудинку) не заморожену. Выдварюэмо м\’ясо, остудили і порізали дрібно.Потім готуємо смачний збір. Нарізаємо сосиски, шинку, яловичину, зазвичай кладу грудинку, але її немає, значить замінили ...

Далі »

Супчик \»Біш-Мак\»

Супчик "Біш-Мак"

Інгредієнти:5 яєць, сіль, борошно, 2ст.ложки теплої води, м\’ясо свинина, жир, часник, цибуля ріпчаста, вершкове масло, зелень. Спосіб приготування:Тісто: 5яйц змішати з сіллю, додати 2 столові ложки теплої води і муку. Замісити добре тісто.М\’ясо добре порізати і потім обсмажити на жирі. У каструлю набрати 4 л. води. Коли вода закипить покласти туди м\’ясо. Додати до м\’яса часник тиснутий (багато), цибулю ріпчасту ...

Далі »

Томатний суп

Томатний суп

Інгредієнти:цибуля 1помідори 2кгселера 2-3 гілкиспеції6 яєцьвершки 200 грам Спосіб приготування:Цибулю дрібно нарізаємо, трохи обсмажити, додатипомідори 2кг дрібно нарізані, додатиселера 2-3 гілки, можна цілком, додатиспеції (сіль, цукор, часник, перець) і варити на дуже повільному вогні приблизно 30-40 хвилин …якщо помідори не соковиті-додати 1 скляночку води. протерти суп через сито або в блендері або перетворити його в крем ручним міксером …поставити знову ...

Далі »

Вершковий суп

Вершковий суп

Інгредієнти:креветки очищені або морський коктейль — 500граммлосось-300 грамммолоко-500 граммвода-500 граммборошно 1-2 столова ложечкагриби печериці штук 6,перець мелений, сіль,2-3 столових ложечок вершкового сиру. Спосіб приготування:Закип\’ятити воду на суп. Влити молоко (або не жирні вершки). Покласти рибу, порізану на кубики, додати гриби. Проварити хвилину. Додати борошно (спасерувати на вершковому маслі), вершковий сир. Суп повинен бути густим, але не сильно, покласти креветки або ...

Далі »

Розсольник по-домашньому

1359586329_rassolnik-po-domashnemu-367874

Інгредієнти: шматочок яловичої литки 1 велика картоплина 3 середніх солоних огірки (у мене мариновані) 2 столові ложечки томатної пасти 2 столові ложки рослинного .масла (для гасіння огірочків) 3 столові ложки рису 1 пакет опеньків (у мене заморожування) сіль перець Спосіб приготування: варимо бульйон на яловичій литочці 1:00 (м\’ясо відокремити від кістки і дрібно нарізавши додати в суп додаємо опеньки і ...

Далі »

Щи з капустою

Щи з капустою

Інгредієнти:чавунний казанок (в мене на 2,5 літра)бульйон м\’ясний — 1,5 літракартопля -2 шт.цибуля — 1 шт.гриби свіжі — 3 шт. (у мене печериці)капуста квашена (я беру на око, десь — 200 — 250 гр.)морква — 1/4 шт. (якщо є в капусті, то не треба)сіль, перець, кріп, петрушка, сметана. Спосіб приготування:Включаємо духовку на 220 градусів.У казанок наливаємо бульйон,нарізаємо цибулю і картоплю, ...

Далі »

Домашній диво-суп

Домашній диво-суп

Інгредієнти:курка, або суповий курячий набіркатошка 5 шт. (середніх)морква 1 досить великацибуля 2 або 3 шт (середні)часник 2 або 3 зубчикидля галушок:борошнояйцегорілка 1 чайна ложечкасоняшникова олія 1 чайна ложка Спосіб приготування:Це дуже простий супчик, не буду довго мудрувати, а просто, запропоную свій рецепт дуже ароматного й моторошно смачного супчика.У воду покласти курку, порційно нарізувану, 1 цілу цибулину, довести до кипіння і ...

Далі »