Яйця збити з цукром. Продовжуючи збивати, поступово додати сметану і половину згущеного молока. Невеликими порціями всипати борошняну суміш, розмішуючи ложкою рухами знизу вгору. Тісто має вийти як густа сметана. Поставити тісто в холодильник на 1 годину.
Далі »Рецепти для мультіварки: Святкова випічка
Торт «Пташине молоко» (варіант 2)
Збити яйця з цукром в міцну масу, додати ванілін і обережно вмішати муку. Каструлю мультиварки застелити пергаментним папером, вилити тісто. Готувати на режимі «Випічка» спочатку 65 хв, потім ще 20 хв. Готовий корж відкинути на решітку. Зварити сироп для просочення: змішати 1 склянку води з цукром, закип’ятити, остудити і додати лимонну есенцію. Корж розрізати навпіл і просочити сиропом. Приготувати крем. ...
Далі »Торт пісочний з сирно-фруктовим кремом
Маргарин збити з цукром. Додати, продовжуючи збивати, яйце, терту лимонну цедру (апельсинову), сметану і змішане з харчовою содою борошно. Каструлю мультиварки змастити маслом і посипати товченим печивом, викласти і розрівняти тісто. Випікати на режимі «Випічка» 65 хв, потім переключитися на режим «Підігрів» і готувати ще 5-10 хв. Дати охолонути. Сир змішати з невеликою кількістю молока. Додати цукор, терту лимонну або ...
Далі »Торт пісочний яблучний з вершковим кремом
Розм’якшене масло або маргарин розтерти з цукром, додати по одному жовтки, соду, ванілін, терту лимонну цедру, всипати борошно і замісити тісто. Випікати, в змащеній маслом каструлю мультиварки, на режимі «Випічка» спочатку 65 хв, потім ще 20 хв. Готовий і охолоджений корж намазати варенням з червоної смородини. Зверху викласти яблучну масу, розрівняти її ложкою. На шар яблук викласти вершковий крем, який ...
Далі »Торт шоколадний з трюфелями
4 яйця збити з 4 ст. ложками гарячої води до утворення густої піни. Додати 175 г цукрової пудри, 1 пакетик ванільного цукру, продовжувати збивати ще 2 хв. Всипати пшеничне та кукурудзяне борошно, 25 г какао-порошок, розпушувач для тіста, змішати все до однорідної маси. Випікати у пергаментному папері в мультиварці на режимі «Випічка» 65 хв, кришку не відкривати, включити режим «Підігрів» ...
Далі »Торт з Raffaello
Приготувати тісто. Яйця збити з цукром і ванільним цукром до появи густої піни. Продовжуючи збивати, влити вершки. Додати борошно, розпушувач для тіста, перемішати до утворення однорідної маси. Випікати корж в змащеній маслом каструлю мультиварки на режимі «Випічка» 60 хв. Дати охолонути. Приготувати крем: сметану, вершки, цукор і ванільний цукор збити в пишну масу. Корж розрізати на два пласти. На перший ...
Далі »Торт «Чорний принц»
У кефір всипати соду, дати постояти 2-3 хв. Яйце збити з цукром, додати варення, кефір із содою, борошно. Замісити тісто, залити в змащену маслом каструлю мультиварки і випікати на режимі «Випічка» спочатку 65 хв, потім ще 20 хв. Дати трохи охолонути, вийняти з мультиварки, дати остаточно охолонути, розрізати на два коржі. Сметану з цукром розтерти, отриманим кремом просочити нижній корж. ...
Далі »Торт «Пташине молоко» (варіант 1)
Спочатку приготувати крем, так як він повинен як слід охолонути. Зварити густу манну кашу з 2 склянок молока і манної крупи, остудити. Лимони обшпарити і натерти на дрібній тертці. Кашу і лимони з’єднати, перемішати і прибрати в холодильник.
Далі »