Яйця збити з цукром. Продовжуючи збивати, поступово додати сметану і половину згущеного молока. Невеликими порціями всипати борошняну суміш, розмішуючи ложкою рухами знизу вгору. Тісто має вийти як густа сметана. Поставити тісто в холодильник на 1 годину.
Випікати на режимі «Випічка» у змащеній маслом каструлі мультиварки 65 хв. Дати охолонути, розрізати на два коржі. Прошарувати коржі сиром «Маскарпоне», зверху посипати рубаними волоськими горіхами.
- 1,1/3 склянки борошна
- 2 яйця
- 1 склянка цукру
- 3-4 ст. ложки какао-порошку
- 1 склянка сметани
- 1/2 банки згущеного молока
- 1 ч. ложка розпушувача для борошна
- 1 упаковка (250 г) сиру «Маскарпоне»
- 1/2 склянки волоських горіхів