85a628771cffaca916cab3db9a3f9c3e

Торт «Пташине молоко» (варіант 1)

Головна » Рецепти для мультіварки: Святкова випічка » Торт «Пташине молоко» (варіант 1)

Спочатку приготувати крем, так як він повинен як слід охолонути.

Зварити густу манну кашу з 2 склянок молока і манної крупи, остудити. Лимони обшпарити і натерти на дрібній тертці. Кашу і лимони з’єднати, перемішати і прибрати в холодильник.

Яйце збити з половиною цукру в густу піну, додати цукор, що залишився і молоко, що залишилося, поставити на повільний вогонь і, постійно розмішуючи, довести до кипіння і кип’ятити 3-4 хв. Дати охолонути і прибрати в холодильник, суміш повинна остудитися до в’язкого стану згущеного молока.

  Торт «Чорний принц»

Масло збити, поступово додаючи цукрову суміш, в пишний крем, додати лимонно-манну суміш і все змішати міксером.

Приготувати тісто: масло розтерти з цукром, додати яйця, борошно, погашену в оцті соду (можна замінити розпушувачем для тіста). Все як слід перемішати. Тісто розділити на дві частини, в одну додати какао-порошок.

Спекти обидві частини тіста окремо в змащеній маслом каструлі мультиварки протягом 55-60 хв для кожної. Коржі перекидати на решітку, дати їм охолонути, потім кожен розрізати на 2 пласта.

Змастити коржі кремом, скласти один на інший і полити шоколадною глазур’ю.

  Торт пісочний яблучний з вершковим кремом

Для тіста:

  • 150 г вершкового масла або маргарину
  • 1 склянка цукру
  • 3 яйця
  • 1 ч. ложка соди
  • 1 склянка борошна
  • 1 ст. ложка какао-порошку

Для крему:

  • 2,5 склянки молока
  • 3 ст. ложки манної крупи
  • 2 лимона
  • 1 яйце
  • 1,5 склянки цукру
  • 0,5 склянки молока
  • 300 г вершкового масла

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*