68ac50e19439b54c3ae9f4e050c6561c

Торт з Raffaello

Приготувати тісто. Яйця збити з цукром і ванільним цукром до появи густої піни. Продовжуючи збивати, влити вершки. Додати борошно, розпушувач для тіста, перемішати до утворення однорідної маси. Випікати корж в змащеній маслом каструлю мультиварки на режимі «Випічка» 60 хв. Дати охолонути.

Приготувати крем: сметану, вершки, цукор і ванільний цукор збити в пишну масу.

Корж розрізати на два пласти. На перший пласт нанести крем шаром товщиною в 1 см. Викласти ягоди (розморожувати не треба), трохи вдавлюючи в крем. Поверх ягід нанести тонким шаром крем. 5-6 цукерок Raffaello подрібнити в блендері (зручніше це робити з охолодженими цукерками) і посипати поверх крему.

  Торт «Пташине молоко» (варіант 1)

Накрити другим коржем. Кремом, що залишився, змастити верх і боки торта. По краю торта викласти половинки цукерок Raffaello. Обсипати торт з усіх боків кокосовою стружкою.

Для тіста:

  • 2 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 2 пакетика ванільного цукру
  • 200 мл 30 % — х вершків
  • 2 склянки борошна
  • 1 пакетик розпушувача для тіста

Для крему:

  • 200 г сметани
  • 3/4 склянки цукру
  • 200 мл жирних вершків
  • 1-2 пакетика ванільного цукру

Для начинки:

  • 200 г заморожених ягід (малина, полуниця)
  • 5-6 цукерок Raffaello

Для прикраси:

  • 20 половинок цукерок Raffaello
  • 1 пачка кокосової стружки

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*