Приготувати тісто. Яйця збити з цукром і ванільним цукром до появи густої піни. Продовжуючи збивати, влити вершки. Додати борошно, розпушувач для тіста, перемішати до утворення однорідної маси. Випікати корж в змащеній маслом каструлю мультиварки на режимі «Випічка» 60 хв. Дати охолонути.
Приготувати крем: сметану, вершки, цукор і ванільний цукор збити в пишну масу.
Корж розрізати на два пласти. На перший пласт нанести крем шаром товщиною в 1 см. Викласти ягоди (розморожувати не треба), трохи вдавлюючи в крем. Поверх ягід нанести тонким шаром крем. 5-6 цукерок Raffaello подрібнити в блендері (зручніше це робити з охолодженими цукерками) і посипати поверх крему.
Накрити другим коржем. Кремом, що залишився, змастити верх і боки торта. По краю торта викласти половинки цукерок Raffaello. Обсипати торт з усіх боків кокосовою стружкою.
Для тіста:
- 2 яйця
- 1 склянка цукру
- 2 пакетика ванільного цукру
- 200 мл 30 % — х вершків
- 2 склянки борошна
- 1 пакетик розпушувача для тіста
Для крему:
- 200 г сметани
- 3/4 склянки цукру
- 200 мл жирних вершків
- 1-2 пакетика ванільного цукру
Для начинки:
- 200 г заморожених ягід (малина, полуниця)
- 5-6 цукерок Raffaello
Для прикраси:
- 20 половинок цукерок Raffaello
- 1 пачка кокосової стружки