f7ca6e16b5f05278350e7fc14f22b48b

Торт шоколадний з трюфелями

4 яйця збити з 4 ст. ложками гарячої води до утворення густої піни. Додати 175 г цукрової пудри, 1 пакетик ванільного цукру, продовжувати збивати ще 2 хв. Всипати пшеничне та кукурудзяне борошно, 25 г какао-порошок, розпушувач для тіста, змішати все до однорідної маси. Випікати у пергаментному папері в мультиварці на режимі «Випічка» 65 хв, кришку не відкривати, включити режим «Підігрів» і готувати ще 5 хв.

Готовий бісквіт відразу ж перевернути і дати охолонути.

Для приготування крему масло розтерти в мисці з цукровою пудрою що залишилася і какао-порошком. Яйце збити з ромовою есенцією і додати в крем.

  Торт з Raffaello

За допомогою чайної ложки скачати з крему 16 трюфелів розміром з вишню. Помістити в холодильник.

Розчинити ванільний цукор, що залишився, в 2 ст. ложках води і додати в шоколадний крем, добре перемішати.

Остиглий бісквіт розрізати на три однакових коржа. Розподілити крем на поверхні двох коржів, покласти один на інший і накрити третім коржем.

Приготувати глазур: шоколад розламати на шматочки, розтопити на водяній бані, помішуючи.

Торт покрити глазур’ю, зробивши по краю торта обідок шириною 2 см. Покрити бокові сторони торта шоколадною крихтою. Зверху торт прикрасити шоколадними трюфелями.

  Торт пісочний з сирно-фруктовим кремом

Інгредієнти:

  • 100 г пшеничного борошна
  • 100 г кукурудзяного борошна
  • 125 г вершкового масла
  • 325 цукрової пудри
  • 5 яєць
  • 2 пакетика ванільного цукру
  • 125 г какао-порошку
  • 2 ч. ложки розпушувача для тіста
  • 1 пляшечка ромової есенції
  • 100 г шоколаду
  • 75 г шоколадної крихти (для посипки)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*