Шпроти по-домашньому

Шпроти по-домашньому

Головна » Риба і морепродукти » Шпроти по-домашньому
Шпроти по-домашньому

Інгредієнти:
1,5 кг-мойви або пісуч, або кільку (будь-яка дрібна морська риба) Стакан (200міліграм)-заварки (недорогої, міцної)
1 стакан росл.масла
2-3 стол. ложки серпанок
сіль, перець,1-2 лавр.листа

Спосіб приготування:
Заварюємо окропом склянку заварки (10-15хв.).
У чавунний посуд заливаємо 1 склянку росл. масла, заливаємо проціджену заварку, додаємо 2-3 столових ложки серпанок, лавр.лист, перець запашний. і чорний, солимо за смаком і укладаємо очищену рибу, закрили кришкою .. Тушкуємо на дуже слабкому вогні 1,5-2 години. Слідкуйте щоб не розварилася, тобто не втратила форму. Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*