Рулетики з рибою

Рулетики з рибою

Головна » Риба і морепродукти » Рулетики з рибою
Рулетики з рибою

Інгредієнти:
500г готового листкового бездріжджового тіста
2 баночки будь-якої консервованої риби у власному соку
По одному пучку зеленої цибулі, кропу і петрушки.
100 г сиру
Яйце для змащування тіста
Спеції за смаком

Спосіб по приготуванню:
Викладіть консервовану рибу в миску, попередньо зливши сік, і гарненько розімніть її виделкою. Приправте улюбленими спеціями і додайте до рибної маси нарізану зелень, перемішайте.
Розкачайте листкове тісто в прямокутний пласт. У центрі пласта по всій довжині викладіть тертий сир, а на нього рибну масу.
Скрутіть тісто з начинкою рулетом, скрипіть краї і гострим ножем наріжте на шматочки шириною 2-3 см.
Викладіть рулетики на деко, змастіть збитим яйцем і після цього випікайте 15-20 хвилин при температурі приблизно 180 градусів.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*