Запечений судак

Запечений судак

Головна » Риба і морепродукти » Запечений судак
Запечений судак

Інгредієнти:
1 кг філе судака
2 цибулини
200 гр. сиру
250 мл вершків
20 гр. сметани
сіль, перець, кріп сушений
масло соняшникове

Спосіб приготування:
Обсмажте на олії цибулю півкільцями, потім паприку невеликими скибочками. Філе судака викладіть на деко, змащені маслом, а зверху — цибулю.
Змішайте вершки зі сметаною, покладіть сіль, перець, кріп. Залийте цією ж сумішшю рибу і ставте в гарячу духовку на півгодини. Потім дістаньте рибку, посипте тертим сиром і поставте запікатися ще на 15 хвилин. Подавайте гарячим!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*