"Дрібниця в хамоні"

\»Дрібниця в хамоні\»

Головна » Риба і морепродукти » \»Дрібниця в хамоні\»
"Дрібниця в хамоні"

Інгредієнти:
8 дрібних рибок (барабулька, султанка, сардини)
1 пучок зелені (бажано чебрець, у мене кріп)
16 тонких смужок хамона або іншої сирокопченої шинки
1 лимон
оливкова олія
мелений чорний перець, а також сіль

Спосіб приготування:
Рибку почистити, після цього випатрати її, помити і змастити оливковою олією.
Посолити, а потім і поперчити всередині і зовні.

Лимон облити окропом і нарізати тоненькими кружечками.
Покласти в черевце кожної рибки по гілочці зелені і лимон.
Розжарити сковорідку і обсмажити рибку по 30 секунд з кожного боку.
Покласти рибу на дощечку і загорнути в два шматочки шинки.

  Форель запечена

Викласти рибку знову на сковорідку, щедро скропити олією і готувати на середньому вогні від 5 до 10 хвилин, це в залежності від розміру риби. Після цього, зразу можете подавати до столу

Якщо хочете можна запекти рибок в духовці, при 220 градусів, теж 5-10 хв.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*