Тріска в чорносливі

Тріска в чорносливі

Головна » Риба і морепродукти » Тріска в чорносливі
Тріска в чорносливі

Інгредієнти:
Риба (тріска) — 1,5 кг
Цибуля ріпчаста — 3 штучки
Морква — 2 штуки
Чорнослив — 0,5 кілограма
Майонез — 250 грам
Спеції для риби — сіль і перець чорний мелений
Олія оливкова — 50 г

Спосіб приготування:
Оброблену рибу нарізати на пропорційні шматочки. Посолити і після цього треба поперчити за смаком.
Моркву натерти на грубій тертці
Цибулю нарізати рівними півкільцями.
Чорнослив добре промити і залити гарячою водою приблизно на 10-15 хв., щоб він розм\’як.
У сковороду наливаємо оливкову олію (можна і рослинну).

  Риба по-єгипетські

Викладаємо рівномірно чорнослив, який додасть цій страві неперевершений пікантний смак.
На чорнослив викладаємо рівномірно рибу.
На рибу посипаємо \»спеції до риби\» і засипаємо рибу цибулею.
На цибулю викладаємо рівномірно моркву.

І все це заливаємо майонезом.
Потім сковородку закриваємо кришкою. Тушкуємо рибу на плиті. Після того, як риба закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо приблизно 25-30 хвилин.
Коли риба буде готова, вимикаємо газ і даємо їй настоятися ще 15-20 хвилин при закритій кришці.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*