Форель запечена

Форель запечена

Головна » Риба і морепродукти » Форель запечена
Форель запечена

Інгредієнти:
Форель-1шт. (1,5 кг).
Для маринаду:
Майонез-100гр.
Половинка лимону.
Приправи на свій смак.

Для прикраси: (і подальшого поїдання): Болгарський перець-1шт. жовтого
1шт. червоного
Помідори-2шт.
Огірки-2штуки
Лимон-3 полудольки
Зелень-цибуля та кріп

Спосіб приготування:
Форель очищаємо і патрошимо.
Готуємо маринад: В майонез добовляти сік лимона і приправи за смаку. Перемішуємо.
Натераємо форель з середини і з зовні маринадом і залишаємо на 1 годину. Через годину загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо при приблизній температурі 220 градусів протягом десь 25 хвилин. За п\’ять хвилин до готовності відкрити фольгу для утвеорення корочки. А поки риба готується, підготувати овощі. Перець і огірки нарізаємо кільцями, помідори півкільцями, зелень дрібно шаткуємо. (або нарізайте як у вас спрацює фантазія і прикрашайте на свій смак). Коли риба буде воністю готова, викладаємо на блюдо і прикрашаємо овощами. Приємного апетиту!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*