Не пропусти
Головна » Риба і морепродукти (страница 3)

Риба і морепродукти

Найкращі і найсмачніші рецепти з морепродуктів і риби

Салатик \»Рибка\»

Салатик "Рибка"

Інгредієнти:Слабосолона сьомга — 300 грам + на прикрасуРис — 150 грамЯйця — 5 штукКрабове м\’ясо — 300 грамСметана — 200грамМайонез — 200 грам Спосіб приготування:Рис відварити й остудитиКрабове м\’ясо і сьомгу дрібно порізатиЯйця: відокремити білки від жовтків і кожен окремо потерти на середній терці.Заправка — змішати майонез і сметану. Салат укладаємо шарами, кожен промазуючи заправкою:перший шар — рибадругий — ристретій ...

Далі »

Салат з кальмаром

Салат з кальмаром

Інгредієнти:На цей салат у мене пішло: кальмар копчений 100 гр. яйця варені 4 шт. 1/2 свіжого огірка / довгого / консервованого, зелений горошок-100 гр. / Маленька дитяча баночка / половина цибулини, крекерне печиво — РИБКИ, майонез Спосіб приготування:Так само як і в першому рецепті підготовляємо цибулю-ріжемо тоненькими півкільцями і заливаємо холодною водою з додаванням оцту і цукру на 10-15 хв. ...

Далі »

Салат рибний \»Fish\»

Салат рибний "Fish"

Інгредієнти:риба 1 шт. (у мене минтай, можна філе)цибуля 2 шт.сир 150 гр. (голландський, російський, пошехонський)майонезулюблені спеції для рибимасло рослинне 1 столова ложечкасіль за смаком Спосіб приготування:1. Рибу відварити обов\’язково в підсоленій воді з улюбленими спеціямі. Охолодити.2. Видалити кістки (якщо такі є), розібрати на шматочки (у мене до ножа справа не доходить, вона кришиться сама).3. Змастити дно тарілки майонезом. Викласти рибу.4. ...

Далі »

Риба \»фіш\»

Риба "фіш"

Інгредієнти:1кг філе акули (або інший морської риби)3 цибулини250грам батона200мілілітрів молока3штук яєць3ст.л. рослинної оліїсіль, перець за смакомборошно1 бурячок1 морковка Спосіб приготування:Розмочити в молоці батон і віджати. Перекрутити на м\’ясорубку філе риби, цибулю, батон. Додати всі інші інгредієнти і добре перемішати.Формувати у вигляді \»тефтельок\» і обкатати в муці. Обсмажити на рослинному маслі.Дно і стінки каструлі викласти порізаними кружальцями (не тонкими), сирі буряк ...

Далі »

Рибний тортик

Рибний тортик

Інгредієнти:коржі листкові або вафельні (я купую, але можна спекти самій)банку макрелі 325 г1 цибулинка150 грам сиру із твердих сортівмайонез3 яйця Спосіб приготування:Тортик складається з чотирьох шарів (4 коржа і відповідно 4 різних начинки).Знизу вгору (на коржі кладемо різні начинки):— Яйця потерти на крупній тертці + майонез-риба консервована (кожен бере по своєму смаку) + майонез-цибуля, дрібно порізану і попередньо ошпарену (прибрати ...

Далі »

Рулет з форелі

Рулет з форелі

Інгредієнти:тонкий лавашМалосольна сьомга або форельМ\’який вершковий сирЛистя зеленого салатукріп Спосіб приготування:Лаваш змастити тонким шаром сиру по всій довжині, посипати кропом.По всій поверхні укласти листя салату.На салат покласти тонко нарізані скибочки риби (з невеликими проміжками).З лаваша згорнути рулет.Поставити в холодильник на 10-15 хвилин, потім нарізати скибочками в 3-4 сантиметри поперек рулету.

Далі »

Закуска із сьомги

Закуска із сьомги

Інгредієнти:Упаковка солоної сьомги — 150гр.Рибна стружка — 1 ст. ложкаВершкове масло — 3 ст. ложкиОвочевий бульйон (несолоний) — 1/4 склянкиЖелатин — 0,5 чайної ложкикуркумалимон Спосіб приготування:З желатину і овочевого бульйону приготувати міцне желе (додати щіпку куркуми для додання жовтого кольору), охолодити до кімнатної температури.Тонкі скибочки сьомги розрізати на шматочки 8-10 см., вмочити в желе, згорнути конусом і помістити в морозилку ...

Далі »

Роли Рок-н-Ролл

Роли Рок-н-Ролл

Інградієнти:рис для суші 200г1лист норі2крабові палички (або м\’ясо краба)2полоски огіркасир філадельфія (близько 20г)майонез3-4 чайних ложки тобіко помаранчевої2-3ч.л. тобіко чорної Спосіб приготування:Зварити рис для суші:На норі (розрізаємо норі навпіл, на кожен рулет по пів листа) рівномірно нанести рис (для того щоб рис не прилипав до рук, змочуємо пальці в заздалегідь розведеній воді з невеликою кількістю оцту) не товстим шаром і злегка ...

Далі »

Копчена рибка

Копчена рибка

Інгредієнти: Риба будь-яка (ваша улюблена, бажано без кісток, і не суха) сіль спеції приправи за смаком тирса фольга посуд, ємність, яка добре тримає тепло, жаростійка у мене була зі сталі Спосіб приготування: Рибу готуємо, тобто миємо, чистимо все як завжди. Солимо, додаємо спеції. Якщо хочете можна повністю обсипати рибку приправами. Риба повинна бути відталою (якщо була мороженою), і обсушити. Підготовляти ...

Далі »

Солона рибка

Солона рибка

Інгредієнти:Риба (сьомга, форель, лосось) 1,5 кг.сіль 2 стол. ложки (без верху)цукор 1 стол. ложка (без верху) Спосіб приготування:Готується дуже просто.Змішуємо 2 ложки солі і 1 ложку цукру. Цією сумішшю натираємо сире філе риби (без хребта). Укладаємо в контейнер з щільною кришкою і в холодільнік. Через добу можна їсти. Я люблю у вигляді бутербродів, а можна і використовувати як інгредієнт в ...

Далі »