Тут ми пропонуємо вам дізнатися як приготувати салат з крабів. Морепродукти дуже корисні і поживні, крім того вони низько калорійні, смачні і легко засвоюються травною системою, що дозволяє використовувати їх часто і в дієтичному меню в тому числі. Це смачне і безсумнівно оригінальне блюдо обов’язково здивує ваших гостей, а також прикрасить Ваш святковий стіл. Його приготування займає мінімум часу і вельми не складно за технологією, головне придбати всі необхідні інгредієнти.
- 500 грамів натурального крабового м’яса.
- Один авокадо.
- Селера.
- Болгарський перець — 2 штуки.
- Сік лимона.
- Оливкова олія.
- Салатні листя руколи.
М’ясо крабів дістати з панцира і зварити додавши сіль, перець і трохи приправ. Можна, звичайно, використовувати консервований варіант, але натуральний смак, багато в чому його перевершує. Авокадо очистити, видалити кісточку, розрізавши навпіл. Стебла селери помити і очистити. Взяти болгарський перець, він може бути будь-якого кольору, красивіше всіх виглядає в блюді червоний і попередньо помивши, видалити серцевину. Коли м’ясо крабів зварилася, його потрібно остудити і нарізати тонкою соломкою. Всі інші компоненти перець, авокадо і селеру, нарізаємо так само. Складаємо в блюдо, трохи солимо, а також перчимо до смаку. Потім поливаємо зверху соком лимона і оливковою олією і гарненько перемішуємо. На плоске блюдо викладаємо рукколу і зверху гіркою поміщаємо готову закуску. Рецепти салатів з крабів дуже різноманітні (наприклад), але саме цей поєднує в собі корисність інгредієнтів і відмінний смак.