Не пропусти
Головна » Салати (страница 3)

Салати

Тут ви знайдете дуже багато салатів, які ви обов’язково захочете скоштувати

Салат \»Коханка\»

1383089251_salat-lyubovnica

Інгредієнти: Варений буряк, родзинки, твердий сир, часник, сира морква, горіхи, майонез. Спосіб приготування: Варений буряк натерли на крупній терки додали родзинки, попередньо замочений, трохи разбухшій. Капуста повинна бути досить солодкою, якщо не пощастило то можна додати цукор перемішати, трохи постоїть злити рідину. 2. Твердий сир потрібно натерти на грубій тертці і видавити часник з часничниці, перемішати. 3 . Натерти на ...

Далі »

Морський салат

1383088569_morskoi-salat

інгредієнти: * Листя салату * 4 відварних яйця * 2 яблука ( кислий або кисло -солодкий сорт ) * 2 банани * Твердий сир 200г * Креветки 300- 400г (можна коктейль з морепродуктів) * Майонез 200г * Каррі 1 чайна ложечка * Сік лимона 3-4 столових ложечки * Сіль, перець, зелень Спосіб приготування: На блюдо потрібно красиво викласти листя салата.Далее ...

Далі »

Cалат \»Кубинський\»

1383088420_calat-kubinskii

інгредієнти: 1 апельсин 1 яблучко 1/2 відвареної курячої грудинки 4-5 листочків свіжого базиліка 4-5 листочків салату рукола 5-6 листочків звичайного салату сік 1 /2 апельсина 1 чайна ложечка оливкової олії Спосіб приготування: Апельсин очистити і порізати на шматочки середнього розміру. Яблуко очистити від серцевини і порізати на шматочки середнього розміру. Куряче м\’ясо також порізати на шматочки. Листя базиліка і руколи ...

Далі »

Салат з кальмарів

1383088216_salat-iz-kalmarov

інгредієнти: 4 банки кальмарів у власному соку, 4 невеликі картоплини, 3 яйця, 1 невелика цибулина, майонез. Спосіб приготування: Я дуже люблю кальмари і цей салат роблю дуже часто. Але думаю кожна ходяйка що — подібне той же робить, і напевно на нашому сайті повно таких рецептів. Просто сьогодні я його готувала і сфоткали , і не втрималася щоб ні додати ...

Далі »

Салат Розочка

Салат Розочка

Інгредієнти:2 варені буряка1 велика морква2 плавлених сирка \»Дружба\»два зубчики часничку10 грам волоських горіхівдва яйця3 ст. ложка молочка1 ст. ложка борошнамайонезолія (рослинна)сіль за вашим смакомзелень Порядок готування:Бурячок, моркву і плавлений сир натерти на тертці. Приблизно половину від усієї кількості буряка відкласти в сторону.У решту буряка додати подрібнені волоські горіхи та майонез, перемішати, за бажанням посолити. Моркву так само заправити майонезом.Часник очистити, ...

Далі »

Американський картопляний салат

Американський картопляний салат

Інгредієнти:3 яйця2 картоплини3-4 стебла селерисалатна цибулямайонезгірчицясіль стільки скільки хочете Спосіб готування:Для початку зваріть картоплю, а також яйця.Наріжте кубиками селеру, цибуля, картоплю, яйця.Змішайте всі інгредієнти, заправте майонезом з невеликим додаванням гірчиці. Якщо потрібно присоліть.Подавайте, прикрасивши на свій розсуд.Смачного.

Далі »

Салатик з капусти з ніжним соусом з йогурту

Салатик з капусти з ніжним соусом з йогурту

Інгредієнти:500 грам білокачанної капусти100 грам моркви100 грам фенхелюзелень петрушки, можна кропусіль, перець30 грам лимонного сокуЙогуртний соус:200 грам густуватого йогурту1 зубок часнику30 грам меду. Спосіб приготування:Капусту на шинкувати. Моркву натерти на грубій терці. Фенхель і зелень дрібно нарізати. Овочі перемішати, потім посоліть, поперчіть і можете заправити лимонним соком.Йогуртний соус: У мисці змішати йогурт, мед і подрібнений часник.Салат полити соусом. Посипати зеленню.Смачного!

Далі »

Салат «Орієнталь»

Салат «Орієнталь»

Інгредієнти:рисова локшина1 морква1 кабачок1 огірокзелена цибулясирий бурякселера Соус3 ложки соусу з соїкілька крапельок табаско3 ложечки оцту рисовогоПів ложки цукру3 ложки олії (соняшникової) Спосіб приготування:Рисову локшину замочити в окропі до розм\’якшення.Нарізати смужками овочі, цибулю і селеру.Буряк нарізати окремо і в кінці, щоб не забарвив інші овочі.Змішати інгредієнти для соусу.Полити соусом овочі та лапшу. Перемішати. Можна розкласти овочі на блюді, а вже ...

Далі »

Гострий морквяний салат

Гострий морквяний салат

Інгредієнти:пів кг моркви0,5 кг цибульки1-3 зубчики часникуспеції за смаком приблизно чайну ложку з гіркою1 ст. л. рослинної або оливкової оліїоцет Готуємо:цибулю нарізаємо півкільцями, заливаємо окропом, додаємо оцет за смаком. Дати постояти 15 хвилин.злити воду.моркву почистити, натерти на тертці, додати до цибулі.додати спеції, дрібно нарізаний часник, заправити олією, перемішати.Дати постояти в холодильнику, чим по довше. Смачного!

Далі »